Martin Ambros, după înfrângerea cu Ungaria: „Trebuie să ne pregătim pentru viitor”

0
3477

Antrenorul spaniol al naționalei de handbal feminin a României, Martin Ambros, a recunoscut că echipa Ungariei a fost mai bună în jocul împotriva României din finala Trofeului Carpați, disputat duminică seara, la Cluj-Napoca.

”Nu a fost foarte bine azi, îmi pare rău pentru modul în care am jucat astăzi. Cred că Ungaria merită această victorie, a fost mai bună și a jucat mai bine. Doar atât avem în acest moment, trebuie să ne pregătim pentru viitor”, a spus Martin Ambros.

El a adăugat că încă nu s-a decis în privința jucătoarelor pentru Campionatul European și că va trebui să facă acest lucru în perioada imediat următoare.

De cealaltă parte, antrenorul danez al naționalei de handbal feminin a Ungariei, Kim Rasmussen, s-a declarat mândru de jocul echipei sale, dar a fost și îngrijorat de accidentările din echipă.

”Sunt foarte mândru de modul în care echipa mea a jucat, atât în atac, cât și în apărare. Nu am făcut foarte multe greșeli, am jucat inteligent, dar am pierdut două jucătoare importante, Aniko Kovacsics și Zita Szucsanszki. Sunt foarte supărat”, a spus Kim Rasmussen, câștigător al Ligii Campionilor anul acesta cu CSM București. Danezul a adăugat că cele două jucătoare se adaugă altor două care erau accidentate înaintea meciului cu România.

După Trofeul Carpați, antrenorul naționalei României, Martin Ambros, va decide lotul pentru Campionatul European din Suedia, din 4-18 decembrie, unde România va întâlni, în Grupa D, Norvegia (5 decembrie), Rusia (7 decembrie) și Croația (9 decembrie).

AGERPRES/ (A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY