Marius Sadoveac, despre adversarii din Liga Campionilor: „Majoritatea echipelor din grupele C și D sunt cam de același nivel”

0
1258

HCM Baia Mare și-a aflat în această seară adversarii din Liga Campionilor. Campioana României face parte din grupa D, alături de Metalurg, Skjern, Kadetten, Motor și o formație venită din calificări.

Despre tragerea la sorți ne-a vorbit Marius Sadoveac, interul dreapta al echipei băimărene, care se va afla la al cincilea sezon al Ligii Campionilor. „Orice echipă am fi avut de înfruntat ar fi fost incomodă. Majoritatea echipelor din grupele C și D sunt cam de același nivel, dar cu experiență mai mare ca a noastră în cupele europene. Credem că putem face o figură frumoasă și să obținem cât mai multe puncte. Skjern e o echipă foarte bună, Kadetten este o prezență constantă în grupele Champions League și au și buget destul de mare, Metalurg precis va miza pe jucători tineri din Macedonia și din blocul Balcanic, deci vor fi meciuri grele și decise la un gol, două. Noi sperăm, fiind prima calificare după mult timp, să jucăm bine și să acumulăm experiență.”, este concluzia lui Marius Sadoveac. Acesta este de părere că Minaur poate obține unul din primele două locuri ale grupei, care ar aduce-o la un meci distanță de 16-imile competiției. „Orice e posibil. Trebuie să începem campania bine, ar fi un plus pentru moralul nostru, pentru că mulți jucători se află la debutul în competiție. Să fii în premieră în Champions League poate fi o presiune în plus. Ar fi perfect să ieșim din grupe. Nu cred că ne ajută foarte mult faptul că s-a schimbat formatul. Tu ca și echipă te băteai pentru locurile 3 și 4 în sistemul vechi, primele locuri erau acontate de echipele puternice.”.

Minaur va debuta în grupele Ligii Campionilor pe terenul lui Skjern, reprezentanta Danemarcei, care a ajuns în sezonul trecut până în Final Four-ul Cupei EHF. „Ne așteaptă un meci foarte greu, am văzut Final Four-ul Cupei EHF și Skjern au o echipă foarte bună. Depinde și de plecări și veniri, nu doar la ei, ci la toate echipele, vom vedea în august când se vor definitiva loturile.”, este părerea lui Marius Sadoveac.

Primul meci al grupelor Ligii Campionilor este programat în perioada 16-20 septembrie, pe terenul lui Skjern.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY