Marinela Gherman ajunge în curtea Bistriței! Nou-promovata se desparte de cinci jucătoare

0
3470

În aceeași zi în care Romanul a anunțat că se desparte de Marinela Gherman, jucătoarea a fost prezentată oficial de CSM Bistrița. În vârstă de 31 de ani, Gherman a semnat un contract valabil pe un sezon.

Pentru Marinela Gherman, CSM Bistrița este a șasea echipă din carieră, după ”U” Cluj, HCM Roman, Valur Reykjavik, CSM București și CSM Ploiești. „În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru primirea făcută. Pot să spun că abia aștept să încep munca la CSM Bistrița, sunt bucuroasă că o să am ocazia să lucrez alături de Horațiu Pașca și tot staff-ul echipei. Abia aștept să îmi cunosc noile colege, cu speranța că îmi voi aduce din plin aportul la îndeplinirea obiectivelor propuse de echipă. Sper să aducem multe victorii și să facem jocuri frumoase pentru suporterii bistrițeni.”, a spus noua jucătoare a Bistriței potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei. Gherman este a doua jucătoare transferată în această vară, după Daniela Rațiu.

Totodată, conducerea clubului bistrițean a anunțat că se desparte de Claudia Cetățeanu, Georgeta Diniș-Vârtic, Alexandra Ciunt, Reka Tămaș și Adriana Tămaș.

Toate transferurile verii, aici.

sursă foto: Facebook CSM Bistrița

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY