Măgura Cisnădie câștigă trei puncte imense sâmbătă seară

0
1428

magura cisnadie echipa 15-16CS Măgura Cisnădie a bifat al treilea succes din acest sezon, 31-27 pe teren propriu în fața Vâlcii, și se depărtează pentru moment de zona „fierbinte” a clasamentului. Echipa lui Weber a controlat meciul de sâmbătă seară în totalitate, iar experiența Roxanei Han s-a dovedit a fi decisivă.

N-a fost deloc un meci echilibrat la Cisnădie, așa cum se anticipa. Fetele antrenate de Alexandru Weber au condus ostilitățile în totalitate, iar Han și Krnic au fost decisive în succesul obținut de sibience. Încă din primul sfert de oră gazdele au luat un avantaj de patru goluri, 8-4, care s-a menținut pe aproape întreaga durată a meciului și oaspetele au fost ținute în viață în principal de Simion, autoare a 11 goluri. Vâlcencele au reușit să se apropie la două goluri în minutul 46 grație golului Janinei Luca, dar Ciuplea și Popescu au refăcut ecartul de patru lungimi, iar finalul a aparținut în totalitate gazdelor. De la 28-25 Cisnădie s-a desprins la 31-25, pentru ca ultimele două goluri ale întâlnirii să fie semnate de Simion. 31-27 scor final, un succes vital obținut de Han și compania, care ajunge la 9 puncte în clasament, la 5 distanță de Sebeș, penultima clasată în Liga Națională. În schimb, Vâlcea rămâne cu doar 6 puncte și are un meci foarte important săptămâna viitoare, cu HC Alba Sebeș.

Janina Luca a revenit pe terenul de joc

Operată în vară, Janina Luca a debutat astăzi în acest sezon competițional. Interul dreapta a început repriza a doua a meciului și și-a trecut în cont trei goluri.

CS Măgura Cisnădie-HCM Rm. Vâlcea 31-27 (17-12)
CS Măgura Cisnădie: Șuba (portar), Han 11 goluri, Krnic 8, Popescu 5, Ciuplea 5, Florea 1, Lazarin 1, Veșca, Goran, Stănciulescu
HCM Rm. Vâlcea: Băbeanu, Sîntămărean, Vălean (portari), Simion 11 goluri, Adespii 5, Ani-Senocico 5, Luca 3, Ilina 1, Stoicănescu 1, Bădiță 1, Craiu, Cherăscu, Campa
Aruncări de la 7m: 8/7, respectiv 8/6
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY