Luciana Popescu a fost prezentată oficial de CSM Roman, Andon Boskovski confirmat în funcție! Cinci jucătoare părăsesc echipa

0
5405

CSM Roman, fosta HCM Roman, a anunțat astăzi primul transfer al verii. Luciana Popescu revine la gruparea moldavă după trei ani de zile, timp în care a evoluat pentru HCM Baia Mare. De asemenea, conducerea clubului a confirmat instalarea pe banca tehnică a macedoneanului Andon Boskovski, pentru următoarele două sezoane.

Luciana Popescu a semnat un contract valabil pe un sezon cu CSM Roman, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2010-2013. „Am ales CSM ROMAN pentru că a fost clubul care m-a dorit cel mai mult, iar cei din echipa de conducere au avut încredere în jucătoarea Luciana Popescu. Mi-am dorit să mă întorc la echipa din Roman pentru că face parte din unul dintre cluburile cu stabilitate financiară din România! Cunosc echipa romașcană, le cunosc pe fete și cred că împreună vom forma o echipă unită, care își va îndeplini obiectivele în sezonul următor, atât în campionat cât și în cupele europene”, a declarat jucătoarea Luciana Popescu (fostă Marin).

Noul antrenor, Andon Boskovski, a ținut să mulțumească oficialilor romașcani pentru încrederea oferită. ”Vreau să mulțumesc încă de la început conducerii clubului pentru că mi-a oferit posibilitatea și încrederea să pregătesc echipa, care se află în vârful clasamentului din campionatul României la care participă și campioana Europei, CSM București, confirmând astfel că este unul dintre cele mai puternice campionate. De aceea, răspunderea este mare, dar, cu multă muncă, vom obține rezultate pozitive care să le ofere bucurii suporterilor romașcani”, a spus macedoneanul.

”Performanțele obținute până în prezent ne-au arătat că se poate dacă există voință, colaborare, muncă în echipă și determinare. S-a încheiat o etapă cu HCM Roman, dar privim încrezători spre viitor și sunt convins că si CSM Roman va ocupa un loc de frunte în clasamentul celor mai bune cluburi de handbal feminim din România”, a declarat și viceprimarul Lucian Micu.

CSM Roman se desparte în această vară de cinci jucătoare, Diana Druțu, Ana Marinela Gherman, Andreea Dincu, Andreea Polocoșer și Ionela Ciobanu, restul componentelor echipei semnând contracte noi, pentru un an de zile.

sursă foto: Facebook HCM Baia Mare

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY