Liviu Mironescu, Andrei Savenco și Ionuț Irimuș vorbesc despre tragerea la sorți a grupelor Cupei EHF

0
2811

Dinamo București a reușit să se califice în grupele Cupei EHF la revenirea în cupele europene după opt sezoane de pauză. Liderul Ligii Naționale își va afla următorii adversari joi, în urma tragerii la sorți programată la Viena, de la ora 12:00.

Extrema dreaptă a echipei, Liviu Mironescu, își dorește adversari puternici în grupele competiției. „Nu va fi niciun deranj dacă vor fi echipe bune ! Cu cât sunt mai puternice, cu atât mai bine pentru noi.”, este de părere stângaciul lui Dinamo. Acesta spune și pe cine și-ar dori din cele trei urne valorice. „Din prima urnă aș prefera pe Lions, ar fi o echipă accesibilă, din urna a doua aș vrea pe Magdeburg, o echipă puternică din Germania. Mi-aș dori să aducem la București și echipa românilor, St. Raphael. Cred că aceasta ar fi o grupă de nivelul Ligii Campionilor, ar concura cu grupele C și D.”, a concluzionat Mironescu.

Spre deosebire de Liviu Mironescu, Andrei Savenco nu are preferințe pentru tragerea la sorți. Pivotul de 30 de ani este de părere că toți adversarii vor fi dificili. „Toate meciurile sunt importante și dificile. Până acum am întâlnit echipe cu care puteam să ne facem jocul. Vor fi adversari puternici și va trebui să fim concentrați din primul minut. Nu contează cu cine vom juca, eu aș prefera o echipă din Germania decât una din Franța. Echipele din Franța joacă altceva, sunt mai spectaculoase.”, spune Savenco.

Unul din principalii oameni ai echipei din ultimele două sezoane, Ionuț Irimuș, consideră că o grupă cu Lions, Aalborg și Magdeburg ar fi ideală pentru Dinamo. „Mi-aș dori să jucăm cu Lions, Aalborg și Magdeburg. Am avea șanse de a merge mai departe. Eu zic că avem puterea de a ne califica din grupe, fiecare echipă are șansa ei. Mi-aș dori să mergem și noi și CSM București în sferturi și să ne întâlnim în fazele superioare. E departe însă să ne gândim acolo, să vedem întâi cu cine jucăm.”, spune portarul „câinilor”.

Dinamo București face parte din urna a treia valorică, alături de HBC Nantes, Ystads IF și Pfadi Winterthur.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY