Liga Națională se reia cu meciul Corona-Vâlcea: „Sper să ne ridicăm la nivelul Brașovului”

0
5345

Primul meci oficial al anului 2016 este cel de la Brașov, dintre Corona și HCM Râmnicu Vâlcea, de la ora 18:00, ce va fi transmis în direct de Digisport 3.

Partida se dispută astăzi deoarece în weekend Corona Brașov va evolua în Cupa EHF, împotriva Romanului. Gazdele din această seară nu au altă opțiune decât victoria, în condițiile în care au de recuperat cinci puncte față de locul trei. „Am intrat în linie dreaptă cu partea a doua a campionatului, una în care vrem cu orice preț să reparăm ceea ce am greșit în tur. Fără doar și poate trebuie să ieșim de pe teren învingători în primul meci, cu HCM Râmnicu Vâlcea. Vom avea în față o echipă puțin schimbată față de turul de campionat, pentru că acum le au în lot și pe Vădineanu și Luca, jucătoare care au lipsit în meciul din tur. Cu toate acestea, în afară de Georgiana Ciuciulete, care este în recuperare după operație, toate fetele sunt sănătoase iar asta nu poate decât asă ne bucure pentru că putem aborda meciul așa cum ne-am dorit.”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul Coronei, la conferința de presă de dinaintea partidei.

Fetele lui Constantin Ștefan sunt concentrate doar pe partida de la Brașov, în condițiile în care problemele financiare au fost rezolvate. Antrenorul echipei din Zăvoi este optimist. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, Corona este o echipă foarte bună. Am pregătit bine acest meci, sper să facem o partidă bună, să ne ridicăm la nivelul Braşovului şi de ce nu, să ne întoarcem cu un rezultat bun. Vrem să avem un moral de învingătoare, în acest retur să jucăm la victorie. Sunt mulţumit cum s-au pregătit fetele şi că s-au rezolvat problemele financiare, ne rămâne doar să fim concentraţi pe campionat şi la finalul său să fim mulţumiţi de rezultatele avute.”, a spus Constantin Ștefan, la plecarea spre Brașov. Acesta nu se va putea baza pe Cristina Sîntămărean, operată la menisc.

Duelul dintre Corona Brașov și HCM Râmnicu Vâlcea va avea loc astăzi, de la ora 18:00, în direct pe Digisport 3. În tur, Corona s-a impus cu 29-28.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY