Lars Walther crede în elevii săi: „Sunt mulțumit de cum arată echipa în acest moment”

0
1246

lars walther minaurMinaur se pregătește pentru cel mai important sezon din istoria recentă a clubului, unul în care va lupta pe trei fronturi, Liga Națională, Cupa României și, cel mai important, Liga Campionilor. Băimărenii au câștigat doar două partide amicale în această vară, dar acest lucru nu-l sperie pe Lars Walther, antrenorul echipei.

Danezul de pe banca tehnică a campioanei este mulțumit de cum s-a pregătit echipa sa, chiar dacă rezultatele nu au fost extraordinare. „Cred că a fost bine, avem mulți jucători noi și avem nevoie de timp pentru a ne pune la punct relațiile de joc. Sunt mulțumit de cum s-au intregat noii veniți în echipă, muncesc mult și își doresc să facă performanță. Vrem să luăm lucrurile pas cu pas, vrem să câștigăm Supercupa în primul rând, este un trofeul pe care ni-l dorim.”, ne-a declarat antrenorul principal al campioanei. Acesta s-a arătat mulțumit de lotul pe care-l are la dispoziție, dar vede o luptă dură pentru titlu în acest sezon. „Sunt mulțumit de cum arată echipa în acest moment. Dinamo arată bine, CSM București arată bine, HC Odorhei arată bine, deci va fi o luptă grea pentru titlul de campioană, dar cred că la final noi vom fi în top din nou.”, a concluzionat Lars Walther.

În noul sezon competițional, Minaur va debuta miercuri, la București, cu ocazia Supercupei României, în care va întâlni pe Energia Pandurii Tg. Jiu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY