La 60 de minute de Final Four: „Avem un avantaj moral, suntem prima echipă care a bătut Rostov”

0
2620

Învingătoare cu 26-25 în meciul tur, fetele de la CSM București s-au deplasat în Rusia cu gândul la calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Pentru partida de sâmbătă, de la ora 17:00, Kim Rasmussen va avea la dispoziție același lot de jucătoare.

Campioana a plecat joi spre Rostov, acolo unde sâmbătă încearcă să pătrundă în primele patru formații din Europa. Este, de altfel, singurul sfert de finală echilibrat, în condițiile în care Gyor, Vardar și Buducnost și-au asigurat în proporții mari biletele pentru Budapesta. „Nimic nu e ușor pe lumea asta, dar avem un avantaj moral pentru că suntem prima echipa care a bătut Rostov. Vrem să vedem cum reacționează după un meci pierdut și sperăm să reacționeze așa cum ne dorim noi. Sperăm să ne trateze cu mai multă frică și să ne întoarcem acasă calificate în Final Four.”, a declarat Cristina Vărzaru pentru Digisport la plecarea în Rusia.

Meciul retur dintre Rostov Don și CSM București va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Digisport și Dolce Sport.

sursă foto: Facebook CSM București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY