Jucătorii CSM-ului, motivați la maxim înaintea meciului secund cu Minaur: „Putem duce seria în decisiv !”

0
1126

csmb-energia 14-15 campionatÎnvinși în prima partidă a finalei, 24-26, elevii lui Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă s-au deplasat la Baia Mare cu un singur gând: câștigarea meciului secund cu Minaur și disputarea celui de-al treilea, cu trofeul pe masă.

În ciuda înfrângerii de pe teren propriu, de joi, atmosfera din cadrul echipei este bună. Căpitanul echipei, Adrian Rotaru, ne-a vorbit despre partida din această seară. „O să fie foarte greu, dar suntem pregătiți, suntem motivați, ne gândim doar la victorie, e singura noastră șansă. Atmosfera este bună, încercăm să ne motivăm unii pe alții, suntem pregătiți să disputăm două meciuri la Baia Mare. Nu aveam ca obiectiv titlul, dar ne-am propus noi, în echipă, să jucăm finala. Cred că motivația și încrederea noastră va face diferența în această seară.”, ne-a spus pivotul de 20 de ani al CSM-ului. Acesta afirmă că nu se sperie de atmosfeara de la Baia Mare și se bucură să vadă sala plină. „Ne bucurăm că vine lumea la sală, ieri când am avut antrenament era o coadă foarte mare la bilete. Pe noi ne bucură că o să fie o atmosferă frumoasă și ca sala va fi plină, va vedea un spectacol handbalistic.”, a concluzionat Rotaru.

Ajuns la 32 de ani, Iulian Stamate are șansa de a câștiga titlul cu o altă echipă din București, după ce în trecut a făcut-o cu Steaua, chiar la începutul carierei sale de sportiv. Pivotul CSM-ului este încrezător că echipa poate câștiga meciul secund cu Minaur și că va disputa și al treilea meci al finalei. „La București am făcut un meci slab, sub ce am arătat în acest play-off. O să fie greu, au un public numeros și «agresiv», care pune presiune pe adversari. Pe mine nu mă sperie însă, îmi place o astfel de atmosferă. Sper să facem un meci bun ca și la Constanța, să jucăm altceva decât la București. Minaur este o echipă de nivelul nostru, e o echipă accesibilă, putem câștiga și să ducem seria în decisiv. Primul meci l-am pierdut pe greșelile noastre, n-am fost constanți în joc, nu trebuie să mai facem aceleași greșeli. A contat că am început prost și nu ne-am oprit din prostii. Am recuperat totuși 11 goluri, am venit de la -7 la +4, dar din punctul meu de vedere am pierdut meciul în ultimele cinci minute.”, ne-a declarat și Iulian Stamate. „Presiunea este mică la noi, suntem toți relaxați, nu avem nimic de pierdut. Ne-am făcut viața mai grea pierzând acasă. Am avut ca obiectiv locurile 1-6 la începutul sezonului, e un mare bonus că jucăm finala și avem medaliile de argint asigurate, dar ne dorim foarte mult să câștigăm titlul. E o ocazie foarte bună, nu știm ce va fi la anul, ce echipe vor fi, nu se știe cât de ușor sau cât de greu va fi să câștigi campionatul.”, a încheiat fostul jucător al Stelei și al lui Pick Szeged.

A doua partidă a finalei dintre Minaur Baia Mare și CSM București va avea loc astăzi, de la ora 20:30, și va fi transmisă de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY