Jucătoarele Coronei prefaţează meciul de la Brăila

1
1379

corona conf presa brailaSituaţie mai puţin întâlnită înaintea unui meci de handbal: la conferinţa de presă, premergătoare partidei Dunărea Brăila – Corona Braşov nu şi-au expus punctul de vedere antrenorii sau conducătorii, ci…. trei jucătoare ale echipei braşovene! Cele trei handbaliste din „prima linie” au prefaţat disputa de la malul Dunării, una foarte importantă, chiar dacă echipa braşoveană are, practic, asigurată prezenţa în play-off, de pe locul trei.

Daniela Raţiu: „Va fi un meci greu, de deplasare, deoarece Brăila are în lot jucătoare valoroase. Noi mergem acolo să ne facem jocul cât mai bine şi la sfârşitul meciului sperăm să luăm cele trei puncte. Avem încredere că vom face un meci bun, pentru că ne-am antrenat şi ne antrenăm în continuare pentru această dispută şi sunt convinsă că  la sfârşit ne vom bucura de victorie”.

Aurelia Brădeanu: „Toată lumea este conştientă de importanţa acestui joc. Nu ne aşteaptă un meci uşor, dar suntem cu toţii coectaţi şi pregătiţi pentru intensitatea acestei dispute. Brăila sigur va dori să joace bine în faţa suporterilor, mai ales pentru şansele pe care le are în continuare, dar noi dorim să ne impunem, să luăm cele trei puncte puse în joc şi să mergem mai departe spre îndeplinirea obiectivului. Considerăm că am trecut de perioada mai puţin bună, pe care a traversat-o echipa şi că putem să jucăm altfel şi să câştigăm.”

Camelia Hotea: „Vom avea un meci important la Brăila, unde mereu am avut parte de confruntări tari. Avem nevoie de mobilizare şi de dorinţă, pentru a lua cele trei puncte. Chiar dacă suntem pe locul trei, avem motivaţie la fiecare meci şi toate fetele suntem dornice să facem un meci cât mai bun şi sper să realizăm acest lucru şi să aducem punctele acasă. Meciurile câştigate ne dau multă încredere, pentru a aborda corespunzător play-off-ul”.

Partida Dunărea Brăila – Corona Braşov, din etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, se va disputa vineri, de la ora 18,30.

Dorin Dușa

1 COMMENT

  1. Dacă se va pierde meciul vor fi chematI antrenorii la conferința de presa ,,,,,,,,,mi se pare normal ???? ,,,,,sa auzim de bine ,,,,,,,

LEAVE A REPLY