Jelena Grubisic, la un pas de CSM București. Campioana se desparte de cinci jucătoare

0
2781

jelena grubisicCSM București continuă campania de transferuri în vederea noului sezon competițional. Campioana României este foarte aproape de a o transfera pe Jelena Grubisic, de la Gyor, portarul de 28 de ani.

CSM București a ajuns la un acord verbal cu Jelena Grubisic și cele două părți vor semna contractul cel mai probabil în cursul acestei zile. Campioana le mai are pe postul de portar pe Mayssa Pessoa și Alina Iordache, urmând să se despartă de Talida Tolnai. „Ne dorim să avem un parcurs interesant în Liga Campionilor și am vrut să transferăm un portar cu experiență. Grubisic are această experiență în Liga Campionilor.”, ne-a declarat directorul general al clubului, Constantin Căliman. În schimb, Elena Șerban va fi împrumutată în continuare la CSM Ploiești. „E mai bine ca ea să aibă meciuri în picioare în Liga Națională, decât să vină aici ca rezervă.”

La echipa antrenată de Mette Klit și Adi Vasile ar putea să mai ajungă alte trei jucătoare în perioada următoare. În schimb, pe lângă Talida Tolnai, de la CSM vor pleca Patricia Vizitiu, Yulia Zaremba, Mihalea Tivadar și Iryna Glibko.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY