Jakob Vestergaard, selecționerul Germaniei până la finalul lui 2017

1
1531

jakob vestergaard csmbÎncepând cu ziua de marți, Jakob Vestergaard a devenit noul selecționer al echipei de handbal feminin a Germaniei. Vestergaard părăsește CSM București, acolo unde a fost director tehnic în ultima perioadă, de la revenirea din Danemarca.

Jakob Vestergaard s-a înțeles cu Federația Germană de Handbal, urmând să antreneze echipa națională feminină până la finalul anului 2017. Danezul s-a făcut cunoscut la Viborg, cu care a câștigat Liga Campionilor în 2009 și 2010 și în 2013 a condus Oltchimul până în semifinalele competiției. În acest sezon, Vestergaard a fost director tehnic al clubului CSM București.

1 COMMENT

  1. Jakob va veni înapoi la C.S.M de unde a plecat după ce a încasat un salariu ff bun,si nu a fact decât sa aducă jucătoare ,ca un samsar ,pe bani foarte mulți din buzunarul bucureștenilor cu asta si-a justificat prezenta ,nu cu realizări formidabile in handbal,,,,,,,,Cel care-si bate joc de banii romanilor ,in speța Caliman ar trebui sa dea socoteala pt. Contractul făcut cu danezul. Minune,,,,,poate cineva se autosesizează ,,,,,PINA atunci numai de bine,,,’,,

LEAVE A REPLY