Ionuț Ramba ia drumul Bundesligii ! » „Toate s-au întâmplat foarte repede !”

0
2531

ionut ramba minaurVisul lui Ionuț Ramba de a se transfera în străinătate a devenit realitate. Interul stânga al lui Minaur Baia Mare s-a înțeles cu TBV Lemgo, locul 13 din Bundesliga, pentru care va debuta în acest weekend, împotriva lui Hannover.

Aventura lui Ionuț Ramba la Minaur Baia Mare se încheie după doar trei luni de zile. Interul dreapta născut la Făgăraș s-a înțeles cu TBV Lemgo, formație la care mai evoluează alți doi foști jucători din Liga Națională, Erwin Feuchtmann și Gustav Rydergaard. „În primul rând vreau să mulțumesc clubului Minaur Baia Mare pentru cele trei luni petrecute acolo, au fost foarte frumoase. Mulțumesc de asemenea antrenorilor, colegilor, suporterilor, Minaur este o echipă cu un public extraordinar. S-a ivit o oportunitate mare pentru mine, pe care orice jucător o așteaptă, mai ales că vine din cel mai puternic campionat al Europei. Fiind și tânăr vroiam să încerc să văd dacă pot să joc cu unii dintre cei mai buni jucători din lume. O să fie mai ușor să mă adaptez fiind doi jucători acolo care au fost în România, Feuchtmann și Rydergaard. Toate s-au întâmplat foarte repede, mai ales că duminică am meci deja, cu Hannover.  Sper să mă acomodez cât mai repede.”, ne-a declarat Ionuț Ramba.

În urma acestui transfer, jucătorul de 24 de ani a decis, de comun acord cu Aihan Omer, să nu facă parte din lotul României pentru partidele cu Austria și Italia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2017. „Am vorbit cu selecționerul și m-a învoit. Aș fi venit direct la meciuri, iar unii jucători se antrenează șapte zile cu echipa și nu e chiar atât de în regulă. Vreau să pot aranja lucrurile acolo, în Germania.”, a concluzionat Ramba.

Debutul lui Ionuț Ramba la Lemgo este programat duminică, de la ora 19:30, când noua sa formație primește vizita lui Hannover.

sursă foto: Facebook HCM Minaur Baia Mare

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY