Ionuț Irimuș se desparte de Dinamo!

0
3722

Clubul Sportiv Dinamo București anunță încetarea raporturilor contractuale cu handbalistul Ionuț Adrian Irimuș. Rezilierea s-a parafat la solicitarea jucătorului, din motive personale.

În vârstă de 30 de ani, Ionuț Irimuș a fost unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei de handbal Dinamo în ultimele trei sezoane, cele mai prolifice din istoria recentă a grupării alb-roșii.

Cu Irimuș în poartă, Dinamo a câștigat două titluri naționale, o Cupă a României și o Supercupă, clasându-se o dată și pe poziția a treia a ierarhiei Ligii Naționale. Pentru tot ce a realizat în tricoul alb-roșu, Clubul Sportiv Dinamo îi mulțumește și îi urează succes mai departe în carieră.

Ionuț Irimuș: ”Mi-e greu să mă despart de acest club, pentru că aici mi-am împlinit cariera. La Dinamo am avut cele mai mari performanțe profesionale prin câștigarea unor trofee care îmi lipseau, am avut parte de susținerea unor suporteri minunați. Din păcate, unele probleme personale mă determină să aleg alt drum. Le urez succes băieților și sper să ducă mai departe tradiția acestei echipe”.

sursă: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY