Ioan Ani-Senocico a preluat astăzi pe ”U” Jolidon Cluj

1
2131

ioan ani senocicoEchipa de handbal feminin “U” Jolidon are de azi un nou antrenor, in persoana lui Ioan Ani Senocico, cel care l-a inlocuit in functie pe Horatiu Pasca.

Pasca a decis sa renunte la colaborarea cu echipa clujeana dupa un singur sezon, campionat in care a terminat pe 4 si a calificat echipa in Cupa Cupelor. “A fost cea mai frumoasa perioada din cariera mea de antrenor de pana acum. Decizia de a pleca a fost una extreme de dificila de luat, insa, exista moment cand realizezi ca nu se mai poate, desi ti-ai mai fi dorit, si trebuie sa o iei de la capat in alta parte. Le multumesc din suflet suporterilor pentru tot sprijinul si increderea acordate. Imi doresc si sunt sigur ca echipa isi va rezolva problemele, sa poata continua sa performeze pentru ca are un lot format din sportive extraordinare care merita acest lucru”, a declarat Horatiu Pasca.

Cu privire la schimbarea antrenorului, Cosmin Salajan, directorul sportiv al echipei a punctat urmatoarele: “Dorim sa-i multumim lui Horatiu pentru tot ceea ce a facut pentru echipa in acest an, un an foarte greu pentru toata lumea si pe care l-am terminat cu fruntea sus. Am inteles motivele care l-au indemnat sa ia aceasta decizie, suntem alaturi de el si sunt sigur ca vom mai colabora pe viitor. Activitatea echipei va continua sub conducerea lui Ioan Ani Senocico, de asemenea un antrenor tanar, de viitor, care a invatat si progresat mult in ultimii ani atat la fete cat si la baieti. Despre echipa, pot sa va spun ca in acest moment avem un lot de 13 jucatoare, care va fi completat zilele urmatoare cu noi jucatoare, in functie de raspunsurile pe care le vom primi de la sponsori. Ne dorim sa mentinem acelasi lot de jucatoare si sa completam posturile deficitare”, a declarat Cosmin Salajan, director sportiv al “U” Jolidon.

“U” Jolidon se afla in aceste zile intr-un cantonament montan, de o saptamana, la Vatra Dornei, care se va termina duminica. Vor urma apoi pentru echipa clujeana antrenamente pe plan local, urmate de turnee de verificare la Cluj, Sannicolaul Mare, Beckescsaba si Brasov.

www.uhandbal.ro

1 COMMENT

  1. Sunteti un club slab,cu o conducere si o organizare deplorabila,v-au pleacat aproape toate valorile in ultimii 2 ani,nu ati adus nimic,nu platiti jucatoarele ,poate ar trebui sa faceti ceva,sau lasati locul altora!

LEAVE A REPLY