INTERVIU: Oana Manea: „Vom da totul pe teren !”

0
1961

România a luat drumul Serbiei, unde va debuta sâmbătă la Campionatul Mondial. Înaintea plecării, Oana Manea ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre turneul final.

-Perioada de pregătire a luat sfârșit. Care este atmosfera de la lot ?
-Atmosfera este foarte bună în cadrul echipei și chiar și în relația antrenor-jucător. Ne dorim să facem o performanță cât mai bună și să ne clasăm cât mai sus la Campionatul Mondial.
-Cum ai caracteriza evoluțiile din partidele amicale ?
-Am avut cinci meciuri, în care au fost și momente bune și momente mai puțin bune. De obicei, am evoluat mai slab în repriza a doua, dar încercăm să remediem această problemă. Sunt și jucătoare mai noi și tinere și perioada de pregătire a fost cam scurtă pentru a putea aduce lucrurile la punct.
-Cum este grupa de la acest Mondial ?
-Este o grupă destul de grea, Tunisia și Cehia sunt echipe foarte bune și vom avea meciuri foarte grele. De Germania și Ungaria nu mai vorbesc, vor fi meciuri pe viață și pe moarte. Este cea mai grea grupă de la acest Mondial. Dar vom da totul pe teren.
-Putem câștiga grupa ?
-Nu vreau să vorbesc despre acest lucru, nu mi-a plăcut să dau cu presupusul și apoi să ne dăm cu pumnii în cap că n-am câștigat grupa. Vedem forma, depinde și de zi și de cum începem meciul. Important este să ieșim din grupe.
-Ați fost și anul trecut în Serbia și ați avut parte de o susținere fantastică. Vă pot duce fanii către primul loc în grupă ?
-Publicul are un aport foarte mare. Probabil vor veni foarte mulți fani, îi așteptăm să ne ridice moralul. Pe mine cel puțin mă ambiționează când văd sala plină. Le mulțumim că vin în număr mare atâția kilometri și pe banii lor.
-Putem spera la o medalie ?
-Pentru asta ne ducem în Serbia, să ne luptăm. Îmi doresc acest lucru atât eu, cât și colegele mele.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY