Interes maxim pentru duelul eueropean 100% românesc: „Biletele s-au vândut de trei zile! Abordăm cu încredere dubla împotriva Coronei!” ”

0
2465

Duminică dimineață are loc un meci important în acest start al anului, HCM Roman-Corona Brașov, dar nu în Liga Națională, ci în Cupa EHF. Se anunță un duel interesant, așa cum au fost toate duelurile directe dintre cele două formații în ultimii ani.

„Abordăm cu încredere dubla împotriva Coronei Brașov. Venim după o serie foarte bună de jocuri în care am jucat la un nivel foarte ridicat. Sper să menținem aceeași formă și în jocul cu Brașov. Avem niște probleme de lot, însă sper ca până la ora jocului să fie remediate și să ne putem prezenta cu cea mai bună formulă de echipă în vederea obținerea unui rezultat pozitiv care să ne dea încredere pentru retur. Dacă apărarea va funcționa la adevărata valoare, ne putem apropia victoria și putem lua o opțiune importantă pentru calificare. Brașovul are o echipă valoroasă, are în componență jucătoare care în ultimii ani au cochetat cu echipa națională, dar am încredere în fetele mele că se vor mobiliza și vor face totul pentru a obține victoria în meciul de mâine.”, ne-a declarat Florin Pera, antrenorul Romanului, înaintea acestui duel.

Sala arhiplină duminică dimineață

Se anunță a fi o atmosferă incendiară în micuța sală din Roman, având în vedere că toate biletele puse în vânzare pentru acest meci au fost vândute încă de joi. HCM Roman-Corona Brașov va avea loc duminică, de la ora 11:30, în direct pe Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY