pastele

 

banner mic hv

Tudor Bompa Institue

Clipul zilei

logosport2

Jucătoarea de la HCM Baia Mare a stat patru luni departe de teren

Buceschi

După ce a fost operată la unul dintre degetele al mâinii drepte, Eliza Buceschi a revenit la antrenamentele lotului de tineret al României. Ea speră să fie recuperată 100% şi să fie prezentă pe teren în prima partidă a României de la CM din Cehia, cu Tunisia.


"A fost o accidentare destul de banala, un contact destul de usor la care degetul meu s-a rupt. O accidentare care m-a tinut circa patru luni departe de teren. A fost greu sa stau in tribuna, dar colegele meu au jucat foarte bine. Poate la fel de bine ca si cum as fi fost si eu in teren sau poate chiar mai bine. Absenta mea nu a influentat rezultatele echipei. Dar a fost greu sa stau si sa privesc, fara sa iau parte la joc. Ultimul meci pe care l-am jucat a fost cu lotul, in Franta, in 26 februarie, cand m-am si accidentat. Cu echipa de club ultimul meci l-am jucat la Craiova, la inceput de februarie", a declarat Eliza, completand: "Primul meci oficial sper eu sa fie la Campionatul Mondial cu Tunisia, in 1 iulie. Sper sa imi revin, sa fiu la capacitate maxima si sa fie bine", a declarat Eliza Buceschi pentru emm.ro.

Echipa de tineret a României face parte din Grupa D la Mondialul din Cehia, alături de Norvegia, Olanda (vicecampioana europeană), Croaţia, Brazilia şi Tunisia. Turneul final va începe pe 1 iulie.

Share this post
FaceBook  Twitter
SportSuport & Kempa Newsletter
14/04/2014
Pantofi Sport Kempa Hurricane Women
488.25 lei
651.00 lei
Sosete Kempa Basic

26.83 lei
35.77 lei
Pantofi sport Kempa Cyclone XL
348.75 lei
465.00 lei
Softshell Kempa

348.75 lei
465.00 lei
Tricou Kempa Core

52.31 lei
69.75 lei
Sapca Kempa Core

34.87 lei
46.50 lei

Ne gasesti si pe:

Parteneri

gazeta SV sport in gorj sportim ghidsportiv frhlph frv