Început de foc pentru Dunărea Călărași! „E un debut foarte greu, dar vom juca să câștigăm!

0
3026

Devenită o echipă de temut după campania impresionantă de achiziții din vară, Dunărea Călărași nu are cel mai ușor start de sezon. Echipa antrenată de sârbul Caslav Dincic primește vizita vicecampioanei CSM București în prima rundă, într-un meci ce va avea loc astăzi, de la ora 20:00.

Noul manager al echipei, Florin Nicolae, se așteaptă la un meci dificil, însă este convins că fanii vor umple Sala Polivalentă din oraș și o vor duce spre victorie la debutul în noul sezon. „Văd un debut de sezon dificil, întâlnim vicecampioana, o echipă care a păstrat nucleul de bază din trecut și care s-a întărit în această vară. Știm că va fi un meci dificil, dar vom juca să câștigăm și așteptăm un public cât mai numeros. Pentru noi va fi greu, avem mulți jucători noi, un antrenor nou. Integrarea jucătorilor necesită timp, iar echipa trebuie să se plieze pe mentalitatea antrenorului. Dar o victorie e posibilă în acest meci.”, ne-a declarat Florin Nicolae.

Caslav Dincic nu va avea la dispoziție doi jucători importanți, Mihai Timofte și Iulian Halcă, primul suferind o luxație la umăr la turneul amical de la Vaslui în urma căreia va lipsi aproximativ o lună, în timp ce cel de-al doilea a fost operat la cartilaj și va absenta până la finalul anului.

Disputa dintre AHC Dunărea Călărași și CSM București va avea loc astăzi, de la ora 20:00, în direct pe Digisport și Dolce Sport, și va fi arbitrată de cuplul Badiu/Barbu.

sursă foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanța

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY