Încă un nume sonor pentru Brăila! „Așteptăm publicul alături de noi!”

0
1192

HC Dunărea Brăila a mai bifat un transfer, după ce le-a prezentat oficial pe Kaval, Zamfirescu, Nenezic și Sazdovska. Sanja Premovic (27 ani) ajunge la ocupanta locului cinci din sezonul trecut după o jumătate de sezon petrecut la Iuventa Michalovce.

Sanja Premovic evoluează pe postul de inter dreapta și ajunge la Brăila de la cea mai bună echipă a Slovaciei, Iuventa Michalovce. Premovic a bifat prezențe în naționala Muntenegrului, inclusiv la ultimul Mondial, dar a și evoluat pentru Buducnost Podgorica, una din cele mai puternice echipe din Europa, timp de patru sezoane. bucur am ajuns la o înțelegere cu HC Dunărea Brăila. Am auzit multe lucruri frumoase despre club și consider în acest moment în Romania se desfășoară cel mai puternic campionat, având în vedere echipele sunt apropiate valoric. Îmi doresc integrez în echipa și ne atingem obiectivele. Consider putem urcăm mai sus de locul 5 dar asta doar prin unitatea de grup și prin munca. Îmi doresc am evoluții cât mai bune și îmi ajut echipa. Așteptăm publicul alături de noi pentru el este al 8-lea jucător și sunt sigură sprijinul lui ne va ajuta ne atingem țelul”, a spus Premovic pentru pagina oficială de Facebook a clubului, HC Dunarea Braila – Oficial.

Pe lângă Buducnost și Iuventa, Premovic a mai jucat pentru HC Naisa Nis, Fredrikstad BK, Metraco Zaglebie Lubin și Kisvardai.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY