Încă o înfrângere pentru HCM Baia Mare în Liga Campionilor

0
4053

HCM Baia Mare a pierdut al treilea meci consecutiv în grupele Ligii Campionilor, scor 26-27 pe terenul lui Rostov, după un meci în care s-a bătut de la egal la egal cu campioana Rusiei ceva mai bine de 40 de minute. Prestațiile lui Pineau și Ungureanu au fost insuficiente pentru ca maramureșencele să plece neînvinse.

Vicecampioana României ar fi putut obține cu ceva mai multă atenție pe faza ofensivă cel puțin un punct din deplasarea de la Rostov. Echipa lui Aurelian Roșca a greșit însă mai mult în momentele cheie, chiar dacă Pineau și Ungureanu și-au făcut treaba cu prisosință.

HCM Baia Mare a trecut prima oară în avantaj în minutul 10 al întâlnirii, când Pineau transforma cu eleganță o aruncare de la șapte metri, în fața lui Lunde. Până la pauză au avut loc multe răstunări de situație, Baia Mare trăind prin Pineau și Ungureanu, cea din urmă apărând inclusiv două aruncări de la șapte metri. La pauză, HCM conducea cu 15-14, după ce a reușit să întoarcă scorul în ultimul minut, în inferioritate numerică, grație reușitelor lui Pineau și Abbingh.

S-a mers cap la cap alte 15 minute din partea a doua a meciului. Marin a egalat la 22, norocos, dar a fost ultimul moment de echilibru al partidei. Rostov s-a desprins, profitând de greșelile și ratările echipei băimărene, la 26-22 și a gestionat cu mult calm avantajul obținut. Până la final HCM nu a reușit decât să se apropie pe tabelă, 27-26, și pierde pentru a treia oară consecutiv în Liga Campionilor.

Rostov Don-HCM Baia Mare 27-26 (14-15)
Rostov Don: Lunde, Sedoykina (portari), Managarova 6 goluri, Borshchenko 5, Bobrovnikova 4, Shymkute 4, Sen 2, Ilina 2, Slivinskaya 1, Petrova 1, Davydenko 1, Makeeva 1, Punko, Kiseleva, Stepanova, Avdekova
HCM Baia Mare: Munteanu, Ungureanu (portari), Pineau 10 goluri, Abbingh 4, Jezic 3, Do Nascimento 2, Ardean-Elisei 2, Gjeorgjievska 2, Geiger 1, Marin 1, Nechita 1, Oltean, Tănăsie, Szucs, Perianu, Tătar
Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 5/4
Eliminări: Makeeva, Avdekova, respectiv Pineau, Ardean-Elisei, Jezic (2)

sursă foto: Deak Laszlo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY