Henrique Teixeira va juca în Macedonia în sezonul viitor! Mutări interesante pregătite și de Eurofarm

0
1239

Brazilianul Henrique Teixeira va părăsi pe CSM București în această vară și își va continua cariera în Macedonia, la RK Metalurg. Centrul de 31 de ani pleacă din România după două sezoane.

Conducerea fostei campioane a Macedoniei a confirmat astăzi transferul lui Henrique Teixeira, brazilianul care a îmbrăcat tricoul lui CSM București în ultimele două sezoane. Teixeira a contribuit decisiv la cucerirea Cupei Challenge în sezonul trecut de către echipa bucureșteană și a semnat un contract valabil pe un sezon cu Metalurg. Pe lângă Teixeira, Metalurg i-a adus și pe Momir Rnic (RK Proleter), Nikola Potic (VfL Lubeck-Schwartau) și Branko Kankaras (Meshkov Brest).

Luptă în trei pentru titlu în Macedonia?

Vicecampioana Rabotnik Eurofarm și Metalurg Skopje încearcă să pună capăt dominației lui Vardar Skopje în întrecerea internă. Lotul campioanei va suferi modificări majore, iar Khalifa Ghedbane (Ademar Leon), Stas Skube (Meshkov Brest) și Jose Toledo (Minaur Baia Mare) sunt confirmați deja la noile echipe. Pe lângă aceștia, Arturs Kugis, Timur Dibirov, Christian Dissinger, Dejan Kukulovski, Daniil Shishkarev, Gleb Kalarash și Sergey Gorpishin au oferte de la alte formații din Europa.

Rabotnik Eurofarm a mutat și ea în această vară și i-a adus deja pe Stipe Mandalinic (Fuchse Berlin), Josip Peric (Frisch Auf Goppingen), Marko Tankoski (RK Metalurg), Tomislav Kusan (La Rioja) și Mateo Maras (Balic Metlicic), cel din urma fiind un inter dreapta din Croația, de mare perspectiva. La Rabotnik au evoluat în sezonul trecut și patru jucători care au trecut și prin Liga Națională: Marin Vegar (CSA Steaua), Milorad Kukoski, Goran Kuzmanoski (ambii HC Odorhei) și Nikola Mitrevski (HC Dobrogea Sud Constanța). Ultimii doi sunt aproape însă de a se despărți de echipa din Bitola, Mitrevski având discuții cu FC Porto, RK Vardar și o echipă din Bundesliga.

Toate transferurile confirmate de cele trei echipe importante ale Macedoniei până acum:
RK Vardar Skopje:
Sosiri:
🇷🇺 Dmitrii Santalov (Chekhovskie Medvedi)
🇲🇰 Tomislav Jagurinovski (RK Metalurg)

Plecări:
🇩🇿 Khalifa Ghedbane (Ademar Leon)
🇸🇮 Stas Skube (HC Meshkov Brest)
🇧🇷 Jose Toledo (Minaur Baia Mare)
🇷🇺 Daniil Shishkarev (Telekom Veszprem)

Rabotnik Eurofarm:
Sosiri:
🇭🇷 Stipe Mandalinic (Fuchse Berlin)
🇧🇦 Josip Peric (Frisch Auf Goppingen)
🇲🇰 Marko Tankoski (RK Metalurg)
🇷🇸 Tomislav Kusan (La Rioja)
🇭🇷 Mateo Maras (Balic Metlicic)

Plecări:
🇭🇷 Lovro Jotic (SL Benfica)
🇲🇰 Mihail Petrovski (retras)

RK Metalurg:
Sosiri:
🇷🇸 Momir Rnic (RK Proleter)
🇧🇷 Henrique Teixeira (CSM București)
🇷🇸 Nikola Potic (VfL Lubeck-Schwartau)
🇲🇪 Branko Kankaras (Meshkov Brest)

Plecări:
🇲🇰 Mario Tankoski (Rabotnik Eurofarm)
🇲🇰 Tomislav Jagurinovski (Vardar Skopje)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY