HCM Roman și Corona Brașov, ca și eliminate din cupele europene

2
1958

hcm roman fete 13-14HCM Roman și Corona Brașov au pierdut partidele tur din Cupa Cupelor, respectiv Cupa EHF, disputate sâmbătă. Romașcancele au cedat în fața danezelor de la FC Midtjylland, 20-24, în timp ce echipa lui Bogdan Burcea a fost învinsă categoric de Astrakhanochka.

Romanul a avut însă și momente foarte bune de joc împotriva danezelor de la FCM. Echipa lui Florin Pera, deși nu s-a aflat niciodată în avantaj, s-a luptat în permanență cu mult mai valoroasa adversară.

HCM Roman-FC Midtjylland 20-24 (10-13)
HCM Roman: Toskovic 7 goluri, Băbeanu 3, Iuganu 3, Stoleru 3, Agrigoroaie 2, Horobeț 1, Mihalschi 1
FCM: S. Jorgensen 6 goluri, Groot 5, Thorsgaard 5, Jacobsen 3, L. Jorgensen 2, Pedersen 2, Augustesen 1
Aruncări de la 7m: 3/1, respectiv 2/2
Eliminări: Băbeanu, Mihalschi, Druțu, respectiv Thosgaard, Boegelund, Jensen

În Rusia, Corona Brașov n-a avut nici cea mai mică șansă în fața celor de la Astrakhanochka. Brașovencele au cedat cu 36-25, deși la pauză diferența era de doar trei goluri, iar șansele de calificare sunt extrem de mici.

Astrakhanochka-Corona Brașov 36-25 (18-15)
Astrakhanochka: Yezhikava 11 goluri, Kuznetcova 7, Vyakhireva 7, Ilyina 5, Rachiteleva 3, Goncharova 2, Tarasova 1
Corona Brașov: Brădeanu 8 goluri, Chiper 4, Zamfir 4, Rațiu 3, Pricopi 2, Apetrei 1, Dincă 1, Hotea 1, Neagu 1
Aruncări de la 7m: 5/5, respectiv 6/6
Eliminări: Yezikava, Rachiteleva, Tarasova, respectiv Brădeanu, Zamfir, Rațiu, Neagu, Tudor

2 COMMENTS

  1. Asta-i valoarea handbalului jucat doar cu romance….scoruri rusinoase in europa ! se poate si mai rau…sa fii eliminat de o echipa din zagreb (brasov anul trecut) ! Sa vina desteptii lu’ peste care criticau infuzia de jucatoare straine…..fara ele am fi la nivelul azerbaijanului in handbal la nivel de echipe de club. Penibila infrangerea brasovului!

  2. AI dreptate dupa cum vezi BAia Mare ,cu infuse masiva de straine a facut o propaganda ,f f f f buna handbalului si a pier dug cu Gyor la opt goluri different a care a avut trek absente de marca.Micutul Napoleon groin in prime le patru.Dar Vom trai si Vom vedea,,,,,pina atunci sa auzim numai de bine!,!!!!

LEAVE A REPLY