HCM Roman întâlnește mâine pe Midtjylland în Cupa Cupelor: „Abordăm cu încredere și optimism acest meci”

0
1200

florin peraLa prima vedere, HCM Roman are o misiune imposibilă în optimile Cupei Cupelor, unde va întâlni reprezentanta Danemarcei, FC Midtjylland, care în sezonul trecut a ajuns până în Final Four-ul Ligii Campionilor. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în Sala „Sporturilor” din Roman.

Midtjylland, ocupanta locului secund în întrecerea internă, este poate principala favorită la câștigarea trofeului Cupei Cupelor, însă a început dezamăgitor sezonul european, eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, de Radnicki. Florin Pera are însă încredere în echipa sa, chiar dacă misiunea este extrem de grea. „Midtjylland în componență șapte jucătoare care au fost prezente la Campionatul European, e o formație foarte puternică. Faptul că au ajuns până în Final Four-ul Ligii Campionilor în sezonul trecut spune totul. Echipa noastră a știut să se mobilizeze înaintea meciurilor grele și importante. Încercăm să jucăm cât mai bine, abordăm cu încredere și optimism acest meci.”, ne-a declarat antrenorul romașcancelor.

Florin Pera are însă și motive de bucurie înaintea duelului cu FCM, deoarece are întreg lotul la dispoziție. „Mai avem ceva probleme minore, sunt unele fete refăcute în proporție de 80-90%, dar până la ora jocului sunt convins că vor trece peste toate problemele.”, a concluzionat tehnicianul Romanului.

Partida dintre HCM Roman și FC Midtjylland va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în Sala „Sporturilor” din Roman.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY