HCM Constanța și-a anulat cantonamentul în Serbia din motive financiare

0
1932

alex simicu hcmProbleme financiare lovesc și echipa masculină a Constanței. Campioana României la handbal masculin a fost nevoită să anuleze cantonamentul de la Zlatibor, locul în care s-a pregătit în ultimii ani, din cauza lipsei fondurilor.

Am fost obligați să renunțăm la cantonamentul de la Zlatibor, locul unde în ultimii șase-șapte ani HCM-ul a pregătit performanțele pe care le-a și realizat. Este pentru prima oară când nu ne permitem să facem deplasarea în acest cantonament. S-a ajuns la această situație deoarece nu am putut accesa bugetul aprobat de Consiliul Județean Constanța. Ni s-a spus de către vicepreședintele Cristinel Dragomir că cei de la Curtea de Conturi le interzic să mai sprijine sportul de performanță, obligându-ne să accesăm posibilele fonduri de la Consiliul Județean Constanța prin Legea 350, care este pentru orice: sport de masă, Daciada, dar nu sport de performanță”, a declarat Nurhan Ali, pentru Telegraf Online.

În aceste condiții, singura sursă de venit a campioanei României ar fi de la Consiliul Local Constanța sau de la sponsori privați.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY