HCM Baia Mare, la primul antrenament sub comanda lui Tone Tiselj

0
1728

tone tislej baia mareHCM Baia Mare s-a reunit in acesta dimineata pentru primul antrenament din anul 2015. Cu gandul la Champions League si cu un antrenor nou, fetele au aratat ca sunt pregatite pentru a doua parte a Campionatului National de Handbal Feminin. Mai mult, toate isi doresc sa ajunga cat mai departe in Liga Campionilor. Dorinta comuna a HCM Baia Mare in noul an este aceea de a evolua din ce in ce mai bine si de a pastra suprematia in handbalul feminin romanesc, respectiv titlul de campioana a Romaniei.


Primul antrenament al fetelor de la HCM Baia Mare s-a desfasurat sub “bagheta” noului antrenor Tone Tiselj, castigator de doua ori al Ligii Campionilor. Slovenul a declarat ca este multumit de cum s-a desfasurat primul antrenament, iar faptul ca a venit sa antreneze HCM Baia Mare este o provocare pentru el. “Aceasta este cea mai mare provocare din viata mea. Baia Mare are un proiect bun acum si este o provocare mare pentru mine. Este pentru prima data cand sunt in Romania. Mai exact, am semnat un contract cu Valcea, in urma cu sase ani cred, dar am avut o problema personala pentru ca tatal meu a fost bolnav de cancer si nu am putut sa onorez acel contract. Dar acest proiect este ceva nou. Imi plac provocarile si cea mai mare provocare a mea este sa pun aceste fete excelente impreuna intr-o echipa. Acest lucru nu este atat de usor si reprezinta pentru mine o noua provocare. Baia Mare este o echipa noua in Champions League, cu jucatoare bune, cu aptitudini bune de joc si, in esenta, ei m-au sunat si m-au chemat sa vin la echipa ca si antrenor”, a declarat Tone Tiselj, noul antrenor al HCM Baia Mare. 


Atitudinea pozitiva a fetelor la primul antrenament din 2015 l-au determinat pe Tone Tiselj sa declare faptul ca echipa se afla in forma buna dupa sarbatori. 
De asemenea, exercitiile efectuate la incalzire i-au adus preparatorului fizic, Stefan Ciuntu, cuvinte de multumire din partea noului antrenor al echipei. Obiectivul echipei nu a fost insa uitat, HCM Baia Mare dorindu-si sa ajunga cat mai sus in clasamentul Champions League. “De obicei nu ma uit prea mult in urma. Consider ca trebuie sa luam lucrurile pas cu pas. Pentru inceput avem cateva meciuri in Liga Nationala si Cupa Romaniei si dupa aceea ne vom pregatim pentru meciul cu Savehof. Daca e sa vorbim de Champions League, meciul cu Savehof este cel mai important iar dupa acest meci putem visa la ceva mai mult. Sitiatia nu este cum ne-am fi asteptat pentru ca avem zero puncte dar pentru mine cel mai important e sa simt echipa si sa incerc sa incerc sa fac echipa mai omogena si cel mai important lucru e ca vom incerca sa jucam mai bine ca sa performam in Champions League, dupa care vom vedea ce se va intampla. Orice e posibil”, a mai adaugat Tone Tiselj. 


Alice Ardean Elisei, capitanul HCM Baia Mare: “Eu cred in echipa mea si in staff-ul tehnic”

Cu gandul la Champions League dar si la Liga Nationala e si Valentina Ardean Elisei, capitanul HCM Baia Mare. Cea mai buna handbalista a echipei in anul 2014 a declarat ca isi doreste ca echipa sa evolueze din ce in ce mai bine. “Suntem pregatite, este inceput de an. Urmeaza meciuri foarte importante pentru noi. Ne dorim foarte mult sa avem evolutii din ce in ce mai bune pentru a avea la sfarsit de sezon rezultatele pe care le dorim. Sanse avem in Champions League. Trebuie sa credem, sa fim increzatoare. Daca nu credem si nu gandim pozitiv si mergem cu “a, acuma nu avem sanse” niciodata nu vom avea sanse si nu vom crede in puterile noastre. Eu cred in echipa mea si in tot staff-ul tehnic si imi doresc foarte mult sa avem evolutii foarte bune ca sa ajungem cat mai sus pentru ca se poate”, a declarat Valentina Ardean Elisei, capitanul echipei HCM Baia Mare. 

sursa text si foto: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY