HCM Baia Mare învinge Slobozia în ultimul test înaintea duelurilor de foc cu Krim și CSM București

0
1820

HCM Baia Mare s-a impus miercuri pe teren propriu în fața Sloboziei, scor 32-20 (14-9), în ceea ce a reprezentant ultima repetiție înaintea duelurilor foarte importante ce urmează, cu Krim, CSM București și Larvik. Aurelian Roșca nu s-a bazat pe Ungureanu, Gjeorgjievska, Marin și Ardean-Elisei, iar pe Pineau, Abbingh și Jezic le-a folosit foarte puțin.

Începutul partidei cu Slobozia a fost o copie la indigo a celui de la Ploiești pentru HCM. Vicecampioana a avut un start slab de meci, întrecându-se în erori, astfel că Slobozia a condus cu 2-0 și 3-2. A fost un foc de paie, pentru că fetele antrenate de Aurelian Roșca au pus stăpânire pe joc, iar pe fondul unei defensive sigure au putut să se desprindă la 8-3 pe tabelă. Băimărencele au mai avut un moment de cădere în joc și au permis oaspetelor să se apropie, 10-8, scor la care tehnicianul HCM-ului a solicitat time-out. Timpul de odihnă a avut efectul scontat, având în vedere că până la pauză gazdele au marcat de patru ori, prin Geiger, Vizitiu, Szucs și Do Nascimento și au primit un singur gol.

La reluare, diferența s-a mărit odată cu trecerea timpului. HCM-ul a pus rapid un avantaj liniștitor pe tabelă și până la final s-a desprins și la 12 goluri, diferența înregistrată de altfel și după încheierea timpului regulamentar. A fost 32-20, un succes așteptat pentru HCM, formație ce are în față trei partide extrem de importante, cu Krim Mercator, CSM București și Larvik.

HCM Baia Mare-CSM Unirea Slobozia 32-20 (14-9)
HCM Baia Mare: Munteanu, Dumanska (portari), Do Nascimento 7 goluri, Tănăsie 5, Nechita 5, Geiger 4, Oltean 2, Abbingh 2, Perianu 2, Jezic 2, Pineau 1, Szucs 1, Vizitiu 1, Tătar, Preda, Ardean-Elisei
CSM Unirea Slobozia: Ion, Martin, Oancea (portari), Toma 5 goluri, Ilie 4, Mărginean 3, Ostase 2, Marchidanu 2, Băcăoanu 1, Enescu 1, Dragut 1, Pavăl 1, Genkova, Strahan, Manoilă
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 5/4
Eliminări: Tătar

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY