HCM Baia Mare învinge la Cluj după ce a suferit timp de 30 de minute

0
2161

Vicecampioana a obținut cele trei puncte din deplasarea de la Cluj, însă a avut de tras pentru victorie. Băimărencele au făcut un joc slab în primele 30 de minute, după care au fost conduse cu 13-8.

Au fost două reprize total diferite la Cluj, prima dominată de clujence, iar cea de a doua în care oaspetele au jucat mai aproape de valoarea adevărată.

”U” Alexandrion s-a instalat la conducere încă din start și s-au desprins la 7-2, profitând de multe ratări ale oaspetelor, chiar și de la aruncări de la șapte metri. Ecartul de cinci goluri s-a menținut până la pauză, 13-8, însă situația s-a schimbat de la reluare. Echipa lui Carmen Amariei a găsit tot mai greu drumul către gol, iar HCM-ul a revenit în meci, a preluat conducerea și a obținut în cele din urmă cele trei puncte. S-a terminat 27-19, iar băimărencele așteaptă duelul cu Fleury, din weekend, din Liga Campionilor.

”U” Alexandrion Cluj-HCM Baia Mare 17-29 (13-8)
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Prodan, Măzăreanu (portari), Laslo 4 goluri, Tetean 3, Vălean 2, Ivan 2, Chintoan 2, Petruș 2, Dindiligan 1, Severin 1, Popa 1, Boian 1, Vasiliu, Cînța. Antrenor: Carmen Amariei.
HCM Baia Mare: Munteanu, Ungureanu (portari), Jezic 7 goluri, Ardean-Elisei 6, Do Nascimento 5, Geiger 5, Abbingh 2, Pineau 1, Marin 1, Tănăsie, Szucs, Perianu, Tătar, Preda, Nechita, Vizitiu. Antrenor: Aurelian Roșca.
Aruncări de la 7m: 5/2, respectiv 5/2
Eliminări: Popa, Boian, respectiv Szucs (2), Ardean-Elisei

sursă foto: Facebook HCM Baia Mare

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY