HCM Baia Mare învinge clar la Cisnădie

0
2734

Fără Ungureanu, Abbingh și Nechita, HCM Baia Mare a câștigat la o diferență de 14 goluri deplasarea de la Cisnădie, scor 35-21. Brazilianca Do Nascimento și-a continuat recitalul început în Germania și în această seară, marcând de 13 ori în poarta sibiencelor.

Cu Paula Ungureanu doar pe banca de rezerve și cu Abbingh și Nechita neincluse pe raportul de joc, vicecampioana n-a avut o misiune tocmai grea la Cisnădie. Partida a fost echilibrată doar în minutele de start, până la 3-3, după care băimărencele s-au desprins treptat pe tabelă. A fost 17-11 după primele 30 de minute, iar până la final diferența s-a mărit considerabil, ajugând și la 15 lungimi. S-a terminat 35-21, o victorie concludentă pentru HCM care întâlnește în weekend „lanterna”, în timp ce echipa lui Alexandru Weber va disputa o partidă foarte importantă sâmbătă, la Cluj.

CS Măgura Cisnădie-HCM Baia Mare 21-35 (11-17)
CS Măgura Cisnădie: Șuba, Vișan (portari), Han 8 goluri, Goran 4, Preda 3, Krnic 3, Popescu 1, Chelaru 1, Lazarin 1, Amoagdei, Ciuplea, Veșcă, Stănciulescu, Pătruțiu. Antrenor: Alexandru Weber.
HCM Baia Mare: Munteanu, Dumanska, Ungureanu (portari), Do Nascimento 13 goluri, Tănăsie 5, Pineau 5, Jezic 3, Geiger 2, Perianu 2, Ardean-Elisei 2, Vizitiu 2, Tătar 1, Szucs, Marin, Preda. Antrenor: Aurelian Roșca.
Aruncări de la 7m: 11/7, respectiv 6/6
Eliminări: Veșcă, respectiv Tănăsie, Preda

sursă foto: sbsport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY