HCDS Constanța și Poli Timișoara deschid oficial sezonul! Absenți de marcă în ambele echipe!

0
3404

Noua ediție a Ligii Naționale începe în cursul acestei zile, cu partida dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Poli Timișoara, transmisă în direct TVR 2. Disputa se anunță interesantă, în condițiile în care gazdele caută să revină în topul Ligii Naționale, iar oaspeții să confirme rezultatul din sezonul trecut.

HC Dobrogea Sud Constanța nu a avut prea mult timp de odihnă după turneul de la Kanjiza, băieții lui Djordje Cirkovic ajungând acasă în cursul zilei de luni. Chiar și așa, George Buricea afirmă că el și colegii săi sunt pregătiți 100% pentru debutul în noul campionat și promite fanilor victoria. „Chiar dacă am venit luni din Serbia și va trebui să jucăm marți cu Timișoara, suntem obișnuiți de pe vremea în care jucam în cupele europene și aveam meciuri programate miercuri și sâmbătă. Este primul meci din sezon, fiecare echipă își dorește să înceapă cu dreptul. Avem jucători noi, trebuie integrați, va dura puțin, însă cu siguranță vom câștiga.”, ne-a declarat George Buricea.

Timișoara a trecut cu bine peste o vară agitată, în care s-a aflat în pragul desființării. Pero Milosevic se așteaptă la un meci dificil la Constanța și speră la un rezultat pozitiv. Ştim despre Constanţa că este într-o formulă apropiată de data trecută, când a fost în prima ligă. Îi respectăm, pentru că au jucători de mare experienţă, mai ales pe postul de pivot, unde Rakcevic şi Nikolic sunt poate perechea de pivoţi cea mai puternică din ţară. Au şi extreme şi portari foarte buni, iar pe post de coordonator de joc e un Cutura incredibil de bun. Noi vom lupta, aşa cum ne ştiţi; am reţinut ce trebuie să mai îmbunătăţim după jocurile amicale unde în unele momente am jucat perfect iar în altele am simţit că e loc de mai bine. Dacă ne vom apăra aşa cum o facem de obicei şi nu le dăm posibilitatea să combine cu pivotul lor, atunci vom spera la un rezultat bun.”, a declarat antrenorul muntenegrean.

Ambele echipe au absențe importante pentru acest meci, Dusko Celica și Cristi Fenici. Interul stânga al Constanței a suferit o întindere și va reveni, cel mai probabil, în deplasarea de la Făgăraș, în timp ce coordonatorul bănățenilor nu a efectuat deplasarea, fiind în recuperare după o ruptură musculară.

Partida dintre HCDS Constanța și Poli Timișoara va avea loc marți, de la ora 16:00, în direct pe TVR 2, și va fi arbitrată de cuplul Costel Din și Sorin Dinu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY