HC Zalău va disputa trei partide fără suporteri ca urmare a incidentelor de la partida cu Baia Mare

2
3476

Comisia de Disciplină a luat astăzi o hotărâre cu privire la incidentele de la partida HC Zalău-HCM Baia Mare, când Allison Pineau a fost ținta scandărilor rasiste ale galeriei echipei gazdă.

Echipa antrenată de Gheorghe Tadici este nevoită să dispute trei partide cu porțile închise și trebuie să plătească o amendă de 2000 de lei. Antrenorul echipei din Sălaj este nemulțumit de decizia luată astăzi și va face apel. “Clubul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, iar echipa va fi obligată să joace fără spectatori următoarele trei partide de pe teren propriu. Este inadmisibil ce se întâmplă. Cum poţi să iei asemenea măsuri împotriva unei comunităţi care a fost jignită extrem de dur de o jucătoare de handbal? Dacă probele şi părerile unor oficiali nu sunt luate în considerare, atunci, de ce mai sunt delegaţi la meciuri? Cei care au judecat cazul au spus că li se pare doar că se aud anumite scandări. Voi face recurs la Comisia de Apel, iar dacă va fi cazul, vom merge până în instanţă”, a declarat Gheorghe Tadici pentru magazinsalajean.ro.

HC Zalău nu va avea până la finalul sezonului aportul fanilor, în condițiile în care mai are de disputat doar trei meciuri pe teren propriu, cu HC Alba Sebeș, HC Dunărea Brăila și ASC Corona Brașov.

2 COMMENTS

  1. Pai de la “boier” Tadici ce sa auzi? Isi asigura admiratia idiotilor din galerie. Poate isi pregateste un loc printre ei. Unde o fi spiritul de sportivitate ?

LEAVE A REPLY