HC Vaslui, a patra victorie consecutivă!

0
5555

HC Vaslui a ajuns în această dimineață la patru victorii consecutive în Liga Națională, după 32-23 (16-12) cu HC Adrian Petrea într-o partidă din etapa a cincea a Ligii Naționale. Dacă gazdele au confirmat forma bună arătată în precedentele meciuri, bănățenii au dezamăgit și în această deplasare, la fel ca și la Constanța.

Iar dacă Gabriel Bujor a fost de neoprit, marcând de 12 ori, Răducu Tamaș și Bogdan Pralea au fost la înălțime între buturi. Cel de-al doilea a intrat doar la aruncări de la șapte metri și a apărat trei din patru, toate în prima repriză! În schimb, reșițenii au arătat că nu se simt bine departe de arena proprie, iar după înfrângerea categorică de la Constanța (22-30), a venit alta la Vaslui: 23-32.

Diferența a fost vizibilă încă din start, deoarece gazdele au condus pe întreaga durată a partidei. Elevii lui Adrian Petrea au avut doar scurte perioade în care s-au ridicat la nivelul adversarului, astfel că n-au putut emite pretenții la un rezultat pozitiv. Sandu Iacob a dat prilejul a doi juniori să debuteze în această dimineață, Gabriel Cumpănici și Andrei Popa, și ambii au marcat.

sursă foto: Facebook CSM Făgăraș – Handbal

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY