HC Odorhei trece ușor de Steaua

0
2984

Al doilea meci al zilei le-a pus față în față pe HC Odorhei și CSA Steaua, două formații ce s-au aflat la al cincilea meci direct din acest an. Gazdele au trecut cu 32-26 (16-13), după un meci controlat în totalitate, și are punctaj maxim după două runde.

După un meci slab la Focșani, Steaua a continuat pe aceiași linie și la Odorhei, cu multe greșeli și cu o apărare destul de slabă. Gazdele în schimb au arătat destul de bine, au arătat momente bune de handbal, și par a fi pe drumul cel bun.

Cu excepția unui interval de șase minute, Odorheiul a controlat în totalitate meciul. Începutul a aparținut băieților lui Vlad Caba, care au avut 3-0 și 6-2, iar Steaua a reușit doar să egaleze la 8 în minutul 16 prin căpitanul Georgescu, și în acest meci cel mai bun om al echipei. Instantaneu, gazdele s-au trezit la viață, Kumogorov și Szasz au readus formația harghiteană în avantaj (10-8), iar la pauză diferența avea să fie de trei lungimi.

Jocul s-a rupt definitiv din minutul 36, după o serie de ratări ale steliștilor, taxate la maxim de Odorhei. S-a făcut 26-17, 27-18 și 30-21, iar între timp Irimescu a văzut cartonașul roșu pentru un fault asupra lui Kukoski. Steaua a redus din diferență spre sfârșitul întâlnirii și a evitat un eșec dureros, pentru ca scorul final să fie 32-26, stabilit de Szasz.

sursă foto: szkc.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
HC Odorhei1632
CSA Steaua București1326

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY