HC Odorhei se impune din nou dramatic

0
2179

Pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, HC Odorhei a câștigat la limită în fața unei formații din prima jumătate a clasamentului. Harghitenii s-au impus cu 26-25 în fața Timișoarei, într-o partidă în care Andrei Mihalcea a revenit pe terenul de joc.

După un început echilibrat de meci, Odorheiul a început să se desprindă încet, dar sigur, pe tabela de marcaj. Gazdele au făcut 10-6 după un gol semnat de Ghiță și s-au păstrat în avantaj până la încheierea reprizei. Grigoraș a avut ultimul cuvânt al primului act, care a înscris pentru 16-14 cu o aruncare în forță, de pe picioare, în vinclul lui Jokanovic.

Situația s-a schimbat însă radical în startul reprizei a doua. Momentele slabe ale gazdelor au fost taxate de bănățeni, care au trecut la conducere în minutul 34 prin reușita lui Ștefan. Au urmat încă zece minute perfecte ale oaspeților, care s-au desprins la 22-18 și care între timp au irosit inclusiv o aruncare de la șapte metri, prin Timofte. Gazdele s-au trezit la timp la viață însă, au avut șapte minute fără gol primit și Bogunovic a restabilit egalitatea, transformând finalul într-o luptă crâncenă pentru victorie. Ghiță a readus Odorheiul în avantaj în ultimul minut, 26-25, scor la care Jokanovic a avut o intervenție bună în fața lui Lasica și punctele rămân astfel în curtea gazdelor. Cu acest succes, Odorheiul termină prima parte a campionatului pe podium, în timp ce Poli a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

HC Odorhei-Poli Timișoara 26-25 (16-14)
HC Odorhei: Szabo, Orban, Jokanovic (portari), Bogunovic 6 goluri, Mihalcea 4, Ghiță 4, Kuzmanoski 3, Sipos 2, Markez 2, Ojleski 1, Szasz 1, Talas
Poli Timișoara: Vîlceanu, Daskaloski (portari), Grigoraș 8 goluri, Timofte 7, Fenici 5, Chikovani 3, Lasica 1, Ștefan 1, Păiuș, Leordean, Wokan, Neamțu, Szentpeteri, Pejovic, Santeiu, Halcă
Aruncări de la 7m: Szasz, Markez (2), respectiv Păiuș, Timofte, Chikovani (2), Lasica

sursă foto: szkc.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY