HC Odorhei învinge în premieră la Bacău

0
1170

odorhei-bacau 14-15HC Odorhei a câștigat la Bacău pentru prima oară în istorie, 23-20 într-un meci disputat sâmbătă seară. Cu cele trei puncte obținute, Rusia și compania se instalează pe prima poziție, având un punct peste Minaur și un meci mai puțin disputat.

A fost însă un meci cu multe ratări, în care însă Odorheiul a fost echipa mai bună. Știința a rezistat timp de 45 de minute, după care greșelile și-au făcut loc în jocul băcăuanilor și oaspeții au putut să rezolve soarta celor trei puncte.

Debutul meciului a fost de vis pentru Știința. Elevii lui Garralda au condus cu 5-2 după 10 minute, dar oaspeții și-au intrat în ritm și au revenit astfel în meci. Echipa lui Vlad Caba a înscris de cinci ori consecutiv și a dus scorul la 5-7, însă la pauză s-a intrat la egalitate în cele din urmă, după un final slab de repriză presărat cu multe ratări și greșeli de ambele părți.

Echilibrul s-a menținut încă 15 minute din partea a doua. De la 16-14, jocul Științei a suferit teribil, iar Odorheiul a reușit să întoarcă soarta partidei. Oaspeții au făcut 16-18 și până la final harghitenii nu au cedat inițiativa, Mihalcea reușind să încheie definitiv conturile cu două minute înainte de final. Grație acestui succes, HC Odorhei redevine lider, profitând de remiza Minaurului de pe terenul lui Dinamo.

Știința Bacău-HC Odorhei 20-23 (9-9)
Știința Bacău: Rotaru 4 goluri, Celestin 4, Pinnonen 4, Vartic 3, Masachs 2, Câmpan 2, Iancu 1
HC Odorhei: Rusia 8 goluri, Ramba 4, Onyejekwe 4, Kuzmanoski 3, Majnov 2, Mihalcea 1, Sipos 1
Aruncări de la 7m: 1/0, respectiv 1/0
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY