HC Odorhei, în căutarea primei finale europene din istorie: „Nu o să fie un meci ușor, Benfica e o echipă bună”

0
1260

szkc_konstanca_rusia_20140921Duminică, HC Odorhei dispută un meci foarte important, pe teren propriu, în semifinalele Cupei Challenge. La fel ca și în sezonul trecut, echipa lui Vlad Caba întâlnește o reprezentantă a Portugaliei, însă de data aceasta este Benfica Lisabona, formație eliminată în această săptămână de FC Porto în semifinalele campionatului.

Benfica vine așadar după trei înfrângeri, greu de digerat, în fața rivalei FC Porto, 25-28, 27-28 și 17-26, însă chiar și așa rămâne o formație redutabilă, care are în componență trei jucători care au evoluat pentru echipa națională, la sfârșitul lui decembrie, împotriva României: Miguel Ferreira, Antonio Arreia și Tiago Pereira.

Unul din cei mai buni jucători ai lui Vlad Caba, georgianul Vladimir Rusia, știe la ce să se aștepte duminică. „Cu siguranță, nu o să fie un meci ușor. Benfica este o echipă bună, joacă un handbal în viteză. Are linia de nouă metri destul de rapidă, duc bine faza a doua și au o repunere rapidă. Nu trebuie să greșim în atac, pentru că ne vor taxa cu contraatacuri. Trebuie să fim foarte concentrați și să câștigăm primul meci, iar diferența de scor să fie cât se poate de mare. Al doilea meci este la Lisabona și trebuie să avem un avantaj bun.”, ne-a declarat Rusia. Până acum în competiție, Benfica a trecut de Fyllingen Bergen (28-25 și 33-32), HB Dudelange (28-24 și 36-30) și KS Azoty Pulawy (31-32 și 37-29).

Partida dintre HC Odorhei și SL Benfica Lisabona va avea loc duminică, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY