HC Odorhei-Dinamo București încheie etapa a 23-a

0
1959

dinamo-odorhei diawAstăzi, la Odorhei, cu începere de la ora 18:00, va avea loc ultimul meci al etapei a 23-a a Ligii Naționale masculine de handbal. Liderul clasamentului, HC Odorhei, primește vizita lui Dinamo București, formație care i-a administrat cea mai severă înfrângere a sezonului.

În cazul unei victorii, HC Odorhei s-a desprinde la șase puncte de următoarele două clasate, HCM Constanța și HCM Minaur Baia Mare, cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat. Încă neînvinsă pe teren propriu, echipa lui Vlad Caba vrea să-și ia revanșa pentru înfrângerea din tur, 23-33, cea mai severă a sezonului de până în acest moment.

De partea cealaltă, Dinamo se află pe locul cinci, la patru puncte de CSM București, echipa de pe locul patru, care ar disputa în sferturile play-off-ului două partide pe teren propriu. Constantin Ștefan nu se va putea baza însă pe doi jucători în acest meci, Dan Savenco, pivotul care va rata întreg sezonul după ce s-a operat la umărul drept, și Adrian Băluț, extrema stângă care a suferit o fisură orizontală a tibiei și care va lipsi trei săptămâni.

Partida dintre HC Odorhei și Dinamo București va avea loc miercuri, de la ora 18:00, în direct pe Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY