HC Adrian Petrea pune capăt seriei de trei înfrângeri în urma derby-ului cu Poli

0
1156

cristian lela resitaHC Adrian Petrea a câștigat noul derby al Banatului, 20-19 cu Poli Timișoara, într-o partidă disputată joi seară, la Reșița. A fost un meci echilibrat, decis pe final, când Tevzadze și Drăghici au fost providențiali.

Poli a avut 18 minute în care a controlat autoritar partida de la Reșița, dar s-a stins treptat, chiar dacă între timp a avut și o dublă superioritate. Timișorenii au condus cu 3-0, 4-1, 6-3 și 7-4, Daskaloski fiind imbatabil între buturile echipei. Doar că oaspeții au coborât nivelul jocului și reșițenii au întors soarta partidei. Cu Vaidasigan în prim-plan, HC Adrian Petrea a preluat conducerea pentru prima oară în minutul 24 și a intrat la cabine cu un avantaj de un gol, 10-9.

La reluare, gazdele au fost în permanență la conducere, cu excepția momentelor în care Poli a egalat la 10, 16, 17 și 18. Oaspeții au ratat inclusiv două aruncări de la șapte metri, una chiar în minutul 59, la scorul de 20-18, prin Chikovani, în fața lui Drăghici. Timișoara a forțat egalarea, Fenici a redus din diferență cu 20 de secunde înainte de final, dar aflată în inferioritate numerică, echipa de pe Bega n-a putut să mai recupereze o minge și să scoată o remiză. HC Adrian Petrea pune capăt astfel seriei de trei înfrângeri consecutive și urcă o poziție momentan, până când Minaur va disputa partida cu Dunărea Călărași.

HC Adrian Petrea-Poli Timișoara 20-19 (10-9)
HC Adrian Petrea: Tevzadze, Drăghici (portari), Vaidasigan 8 goluri (3 din 7m), Trifkovic 4 (3 din 7m), Dospinescu 3, Huta 1, Popovici 1, Lela 1 (din 7m), Pîrvan 1, Pîrîianu 1, Ignat, Starchenko, Rugaci, Stan
Poli Timișoara: Vîlceanu, Daskaloski (portari), Lasica 5 goluri, Timofte 4, Chikovani 4 (2 din 7m), Fenici 4, Grigoraș 2, Păiuș, Ștefan, Pejovic, Halcă
Aruncări de la 7m: 8/7, respectiv 4/2
Eliminări: 7 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY