Gurkovsky, Toma și Stănescu, suspendați

0
1707

laurentiu tomaComisia de Disciplină a FRH a analizat incidentele de la partida HCM Constanța-Dunărea Călărași, din prima etapă a returului Ligii Naționale, când între jucătorii celor două echipe a ieșit o bătaie generală în urma unei intervenții dure a lui Pavlo Gurkovsky asupra lui Marius Stavrositu.

Cei trei jucători care au primit cartonașe roșii, Pavlo Gurkovsky, Laurențiu Toma și Rudi Stănescu, au fost suspendați și amendați de către Comisia de Disciplină a FRH. Pivotul Călărașiului a primit o etapă suspendare și o amendă de 300 lei, Rudi Stănescu a primit două etape suspendare și o amendă de 500 lei, în timp ce Laurențiu Toma va sta trei etape și va trebui să plătească o amendă de 800 lei.

În aceeași ședință, Comisia de Disciplină a hotărât ca Adrian Petrea să fie suspendat o etapă în urma cartonașului roșu primit în partida de Cupă, cu Poli Timișoara, și să plătească o amendă de 300 lei.

De asemenea, cuplul Velișca/Vlad, care a oficiat meciul dintre Energia Pandurii Tg. Jiu și Potaissa Turda, a fost suspendat pentru o perioadă de trei luni de zile.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY