Gură de oxigen pentru CSM București

0
3996

Handbalistele CSM București au înregistrat o victorie importantă sâmbătă seară, în Novegia, pe terneul lui Vipers Kristiasand, scor 29-27, în etapa a treia a Ligii Campionilor. „Tigroaicele” urcă pe primul loc în clasamentul grupei D, cel puțin până la ora partidei Bietigheim-Ferencvaros.

Meciul din Norvegia a reprezentant debutul lui Dragan Djukic pe banca tehnică a campioanei României și s-a dovedit a fi unul fericit. Disputa de la Kristiansand n-a fost una deloc simplă, iar soarta punctelor a fost rezolvată în ultimul minut de joc.

Cu Lekic și Neagu în formă foarte bună, CSM București a bifat al doilea succes european al sezonului. Începutul n-a fost însă tocmai reușit, a semănat cu cel de la Bietigheim, însă de data aceasta fetele noastre au reușit să revină rapid pe tabelă. Așadar, de la 2-5 s-a făcut 5-5, iar echilibrul a persistat până la încheierea primelor 30 de minute. În partea a doua, Djukic a trimis-o pe Barbara Lazovic în teren, iar aceasta și-a făcut simțită prezența imediat. Slovena a stabilit cea mai mare diferență a partidei, 21-16 (minutul 40) și 23-18 (minutul 43), dar avantajul de cinci goluri nu avea să fie unul decisiv. Nordicele au revenit, la rândul lor, s-au apropiat la un gol pe tabelă, însă CSM București a rezolvat cu mult calm situația. Andrea Lekic și-a asumat responsabilitatea în ultmele două minute, a marcat pentru 28-26 și 29-27, iar punctele vin la București.

În deplasarea din Norvegia, Dragan Djukic a avut la dispoziție următorul lot: Mădălina Ion, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic (portari), Andrea Lekic (9 goluri), Cristina Neagu (7), Barbara Lazovic (4), Majda Mehmedovic (3), Jovanka Radicevic (2), Dragana Cvijic (2), Iulia Curea (1), Amanda Kurtovic (1), Aneta Udriștioiu, Bianca Bazaliu, Elizabeth Omoregie, Oana Manea și Nathalie Hagman.

Următorul meci al „tigroaicelor” este programat la Roman, în campionat, miercuri de la ora 17:30.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY