Gullden, Martin și Torstensson continuă la CSM București

0
1588

CSM Bucureşti a prelungit contractele a altor trei handbaliste de bază, după ce la începutul săptămânii a ajuns la noi acorduri cu Oana Manea şi Jelena Grubisic. Astfel, Linnea Torstensson, Isabelle Gullden şi Carmen Martin se vor regăsi în lotul echipei şi pentru sezonul următor. Torstensson şi Martin au semnat contracte până în vara anului 2017, în timp ce Gullden a semnat tot până la sfârşitul sezonului următor, cu drept de prelungire pentru încă unul.

BOGDAN VASILIU, director general CSMB

„Sunt extrem de bucuros că vom construi o echipă la fel de puternică pentru sezonul 2016-2017. Surprizele vor urma”.

NICOLAE LUCA, team-manager echipa feminină de handbal

„Activitatea unei echipe este dinamică, astfel că şi transferurile au acelaşi caracter dinamic. Parte din jucătoare vor rămâne la echipă pentru că suntem mulţumiţi de activitatea lor şi vrem să construim în jurul lor. Transferurile vor continua şi le vom anunţa pe măsură ce lucrurile evoluează”.

LINNEA TORSTENSSON:

„Sunt fericită că am semnat şi voi juca în continuare la CSM Bucureşti, continuând astfel proiectul început în urmă cu 2 ani”.

ISABELLE GULLDEN:

„Sunt bucuroasă că am prelungit contractul şi sunt convinsă că vom avea o echipă puternică şi anul viitor. Pot spune că Bucureştiul este casa mea”.

CARMEN MARTIN:

„Am început proiectul CSM Bucureşti de la momentul zero, astfel că sunt bucuroasă că pot continua aici şi să lupt la îndeplinirea obiectivilor atât pentru anul acesta, cât şi pentru anul competiţional care va urma”.

Sursa: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY