Gloria Buzău, înfrângere categorică în Franța

0
317

SCM Gloria Buzău a fost învinsă în deplasare de echipa franceză Nantes Atlantique Handball, cu scorul de 23-16 (11-9), duminică, în prima manşă din turul al treilea preliminar al competiţiei feminine de handbal EHF European League.

Gloria, debutantă în cupele europene, a avut un prim sfert de oră foarte bun. Jucătoarele antrenate de Ovidiu Mihăilă au condus cu 2-0, 3-1, 4-3 şi 5-4, dar apoi Nantes a preluat controlul şi s-a desprins la patru goluri, 10-6, intrând la pauză cu un avantaj de două goluri, 11-9.

În repriza secundă, diferenţa a crescut în favoarea echipei din Hexagon până la opt goluri, 21-13, 23-15, Nantes câştigând cu 23-16, o diferenţa greu de întors de Gloria în manşa secundă.

Pentru Gloria au înscris Marija Shteriova 5 goluri, Andreea Rotaru 2, Ana Maria Iuganu 2, Marija Petrovic 2, Andjela Janjusevic 3, Alexandra Subţirică Iovănescu 1, Ada Moldovan 1.

Golurile echipei franceze au fost reuşite de Marion Maubon 4, Orlane Ahanda 3, Blandine Dancette 3, Deborah Kpodar 3, Lotte Grigel 2, Nathalie Hagman (ex-CSM Bucureşti) 3, Dyeneba Sylla 3, Bruna Aparecida Almeida de Paula 1, Kaba Gassama Cissokho 1. La Nantes a jucat şi Camille Ayglon Saurina, o altă fostă jucătoare de la CSM Bucureşti.

Meciul a fost arbitrat de Stephen Martens (Belgia) şi Yves Schols (Olanda), iar delegat EHF a fost italianul Marco Trespidi.

Partida revanşă va avea loc pe 22 noiembrie, la Buzău.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY