Ghiță Irimescu își dorește încă un sezon în Liga Națională! „Simt că pot să mai joc la nivel înalt!”

0
6082

Ajuns la 37 de ani, Ghiță Irimescu nu se gândește încă să agațe ghetele în cui. Pivotul Stelei afirmă că își dorește să evolueze încă cel puțin un sezon în Liga Națională, nu înainte de a obține un rezultat notabil în acest sezon.

Ghiță Irimescu a privit partida echipei sale din ultima etapă, 32-23 cu CSM Făgăraș, din tribunele sălii Concordia, fapt de care am profitat și am aflat ce își dorește experimentatul pivot de la acest sezon. „Sperăm să ne batem la campionat în acest sezon. Ne aflăm într-o postură bună, dar momentan luăm fiecare meci rămas din acest sezon regular și vom vedea apoi ce va fi în play-off. Ne dorim la finalul sezonului o performanță de care să ne bucurăm atât noi, cât și fanii.”, ne-a spus Ghiță Irimescu. Jucătorul de 37 de ani nu se gândește încă la retragere și își dorește să evolueze încă cel puțin un sezon. „Mă simt bine din punct de vedere fizic, am lucrat bine în această perioadă de iarnă cu preparatorul fizic. Simt că pot să mai joc cel puțin un sezon la nivel înalt.”, afirmă jucătorul Stelei.

Ghiță Irimescu se află în al treilea sezon în tricoul Stelei și a marcat până acum 135 de goluri pentru formația bucureșteană.

sursă foto: Facebook Steaua Handbal

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY