ghita irimescu cian steauaCSA Steaua Alexandrion București a oficializat astăzi transferul fostului internațional Ghiță Irimescu, care a evoluat în sezonul trecut pentru Politehnica Timișoara. În vârstă de 34 de ani, Irimescu a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Ghiță Irimescu a fost în sezonul trecut unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, cu 131 de goluri marcate. Fostul internațional a efectuat în această dimineață primul antrenament alături de noii săi colegi și speră la un sezon cât mai bun în tricoul Stelei. „Oferta care a venit de la Steaua m-a convins din toate punctele de vedere. Avem ca obiectiv un loc pe podium, iar mie îmi place ca în fiecare an să joc pentru primele locuri. S-a făcut un lot frumos, o echipă frumoasă, rămâne să confirmăm în teren și să ne îndeplinim obiectivul.”, a declarat noul jucător al Stelei.

Ghiță Irimescu are un CV bogat, câștigând de două ori titlul de campion, ambele cu HCM Constanța, Cupa României de trei ori, o dată cu UCM Reșița și de două ori cu HCM Constanța și Cupa Challenge de trei ori, de fiecare dată cu UCM Reșița. De asemenea, a făcut parte din lotul României care a participat la Campionatul Mondial din 2009, din Croația.

Pivotul născut la Suceava a debutat în handbalul mare la Poli Timișoara și mai evoluat în carieră la Minaur Baia Mare, UCM Reșița, HCM Constanța, CS Caraș Severin și HC Odorhei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ