Gheorghe Covaciu și-a propus evitarea barajului în acest sezon: „Îmi doresc să terminăm de la locul 10 în sus!”

0
5429

Gheorghe Covaciu a fost confirmat astăzi în funcția de antrenor principal al Sloboziei, post rămas liber după ce Dumitru Muși și-a prezentat demisia. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Obiectivul lui Gheorghe Covaciu la Slobozia este salvarea de la retrogradare, dar tehnicianul își dorește ca formația sa să nu mai treacă prin emoțiile barajului. Acesta a luat deja contact cu echipa, de miercuri dimineață. „Nu am avut timp să cunosc fetele încă, am avut câteva antrenamente, am dat niște teste fizice doar și am văzut că sunt bine pregătite. De luni intrăm în sală să vedem cum stăm și cu mingea. Slobozia întotdeauna a fost acolo, pe locurile de baraj, îmi doresc ca acum să terminăm de la locul 10 în sus pentru a nu mai avea emoții.”, ne-a declarat Gheorghe Covaciu. Noul antrenor al Sloboziei s-a arătat dezamăgit de prestația echipei din meciul cu Brăila, ultimul cu Dumitru Muși pe banca tehnică, dar se declară mulțumit că are un singur meci în următoarea lună de zile și că poate pune la punct anumite lucruri. „Am văzut meciul cu Brăila și am rămas dezamăgit de ce am văzut. Avantajul meu este că mai avem două săptămâni până la meciul cu Roman și apoi încă două săptămâni până la următorul meci, deci avem timp să corectăm din greșeli. E nevoie de timp, pentru că fiecare antrenor are stilul lui.”, a concluzionat Gheorghe Covaciu.

Debutul lui Gheorghe Covaciu pe banca tehnică a Sloboziei este programat pe 7 octombrie, pe teren propriu, împotriva Romanului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY