Georgiana Doană și Ana Maria Gociu vor arbitra la European Beach Handball Champions Cup 2019!

0
2486

Cele mai importante arbitre românce ale momentului în Beach Handball, Georgiana Doană și Ana Maria Gociu, vor oficia la European Beach Handball Champions Cup, cea mai importantă competiție din handbalul pe plajă din finalul anului 2019. Turneul va avea loc în Catania, Italia, în perioada 24-27 noiembrie.

Georgiana Doană și Ana Maria Gociu au fost nominalizate alături de alte cinci cupluri de arbitri din Europa pentru a oficia la European Beach Handball Champions Cup 2019. Cele două vor fi prezente pentru a treia oară la această competiție, după ce au fost prezente și la edițiile din 2016 și 2018.

 

 

 

Ce este European Beach Handball Champions Cup?

European Beach Handball Champions Cup este o competiție organizată de către Federația Europeană de Handbal și reunește la start campioanele din Europa, începând cu 2014. Anul trecut, la feminin s-a impus Multichem-Szentendrei N.K.E., iar la masculin Detono Zagreb. Ambele au fost prezente în această vară la Baia Mare, la EBT Finals 2019, cea mai importantă competiție de handbal pe plajă organizată vreodată în România.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY