George Șelaru vorbește despre transferul la Călărași: „La Suceava mă simt ca acasă, dar la Călărași sunt acasă!”

0
3638

George Șelaru va evolua în premieră pentru formația din orașul natal la nivel de seniori. Portarul de 29 de ani a semnat cu Dunărea Călărași și va evolua din returul acestui sezon la formația care l-a format la nivel de juniori.

George Șelaru a plecat astfel de la CSU Suceava după doar o jumătate de campionat și a ținut să lămurească de ce a dat curs ofertei venite din partea Dunării Călărași: „Tot proiectul de la Suceava a sunat foarte bine, unul pe termen lung. Adi Chiruț m-a convins să merg acolo, dar am pus niște clauze în care am solicitat să fiu lăsat să plec în cazul în care am o ofertă mai bună. Noul manager de la Călărași, Cristian Gavrilă, mi-a prezentat un proiect interesant pe termen lung și m-a convins să vin acasă. Am discutat cu Adi Chiruț, m-a înțeles și m-a lăsat să plec. A fost una din cele mai grele despărțiri din cariera mea. La Suceava mă simt ca acasă, dar la Călărași sunt acasă.”, ne-a declarat George Șelaru.

Portarul călărășean a afirmat și care este principalul obiectiv al său în acest sezon, în tricoul Dunării. „Îmi doresc să joc cât mai bine și să ne calificăm în play-off. De la anul îmi doresc să pun umărul la rezultate cât mai bune, bani sunt pentru a face performanță la Călărași.”, a încheiat George Șelaru.

Debutul lui George Șelaru la Dunărea Călărași va avea loc vineri, cu prilejul partidei de pe terenul vicecampioanei României, CSM București.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY