Gabriella Szucs merge la Brăila!

0
2456

Al șaselea transfer anunțat de Dunărea Brăila în această vară pare să fie și cel mai important de până acum. Gabriella Szucs a semnat cu formația antrenată de Costică Buceschi, a treia din Liga Națională din cariera sa.

După HC Zalău și HCM Baia Mare, Gabriella Szucs se mută la Brăila. Medaliată cu bronz la precedentul Campionat Mondial alături de naționala României, Szucs explică de ce a ales Brăila. “Într-adevăr am primit oferte de la multe echipe ceea ce pentru o sportivă este un sentiment plăcut, deoarece este un ‘feedback’ al muncii depuse de-a lungul anilor. Dunărea mereu a fost o echipă competitivă în plus am mai multe colege din echipa națională precum și antrenorul de la lot, Costică Buceschi cu care am lucrat împreună și la Baia Mare”, a spus Gabriella Szucs, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei brăilene.

Gabriella Szucs reprezintă al șaselea transfer în vederea sezonului viitor, după Ana Maria Tănasie, Gabriela Perianu, Cătălina Preda, Andreea Dincu și Natasa Krnic.

Toate transferurile verii, aici.

Sursă foto: Deak Laszlo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY