FOTO: Steaua se pregătește la munte pentru partea a doua a sezonului » Dragoș Luscan, noul preparator fizic al echipei

0
2188

dragos luscan steauaLa fel ca toate echipele, CSA Steaua Alexandrion București a reluat și ea pregătirea în vederea părții a doua a campionatului. În lotul echipei nu sunt noutăți, ci doar în staff, acolo unde începând de săptămâna trecută face parte și preparatorul fizic Dragoș Luscan.

De pe 5 ianuarie și până la finalul acestei săptămâni, Steaua a intrat în cantonament în apropierea Brașovului, unde se lucrează în special pe partea de pregătire fizică. În acest sens, în staff-ul Stelei a fost cooptat preparatorul fizic Dragoș Luscan, în vârstă de 27 de ani, care a evoluat în trecut pentru echipa roș-albastră. Absolvent UNEFS cu specializare în Performanță Sportivă și Kinetoterapie, Luscan a colaborat în trecut cu echipa de polo a Stelei și cu tenismeni profesioniști din străinătate. De asemenea, noul preparator fizic este și antrenor la clubul lui Ion Țiriac, Stejarii Country Club.

În lotul Stelei nu este nicio noutate, însă Viorel Mazilu nu îi are la dispoziție pe Rodrigo Salinas, plecat cu naționala statului Chile la Campionatul Mondial din Qatar, și pe Ionuț Nistor, care a făcut parte din echipa României de tineret ce s-a calificat la Campionatul Mondial din Brazilia. Miercuri Steaua are programat primul meci amical din 2015, la Brașov, în compania campioanei României, HCM Constanța.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY